Do. 25 nov. 16u: Laurenskerk

Handtekeningen ophalen voor onze Bewonersvereniging in de regen.. erg leuk natuurlijk, maar het schuift gelukkig ook enorm!
A.s. donderdag worden alle vrijwilligers van R’dam nl. in de watten gelegd met een MEGA vrijwilligersborrel.
Kijk dat klinkt goed, dus daar ga ik geheel vrijwillig méga veel borrels drinken.
Wie kan me naar huis rijden?

De officiële tekst van het persbericht:
Op donderdag 25 november organiseert inZ in de Laurenskerk een MEGA vrijwilligersborrel voor ongeveer 2.000 Rotterdamse vrijwilligers. Zij worden op deze middag verwend met heerlijke hapjes, drankjes en muziek. De gemeente Rotterdam biedt deze borrel aan, om u en uw vrijwilligers te bedanken voor uw inzet voor de stad. Dit evenement vindt plaats op donderdag 25 november tussen 16.00 en 18.30 uur. Natuurlijk hopen wij dat u en uw vrijwilligers erbij zullen zijn!

De vrijwilligers mogen zichzelf aanmelden voor de borrel op de site van inZ.
Alle vrijwilligers zijn welkom, u mag deze mail doorsturen naar al uw vrijwilligers. Na aanmelding ontvangt de aanmelder een bevestigingsmail. Elke bevestigingsmail is persoonlijk en voor één persoon. Iedereen moet zichzelf dus apart aanmelden.

Mochten er vrijwilligers bij zijn die geen beschikking hebben over internet, dan hopen wij dat u uw computer beschikbaar wilt stellen of dat u de aanmelding voor hen wilt doen. Er moet wel een e-mailadres ingevuld worden waar de bevestiging heen gestuurd kan worden, maar dit kan bijvoorbeeld ook het algemene e-mailadres van uw organisatie zijn. In de bevestigingsmail staat de naam van de vrijwilliger, dus deze is wel persoonlijk. Hij of zij kan deze bevestiging tonen bij binnenkomst in de Laurenskerk.

Wij kijken er enorm naar uit u en/of uw vrijwilligers te ontmoeten op donderdag 25 november. Meldt u zich snel aan, want de ruimte is beperkt. Mochten we meer aanmeldingen ontvangen dan wij plek hebben, hebben de eerste 2.000 aanmeldingen voorrang. Als u nog vragen hebt kunt u altijd een e-mail sturen aan inZ of bellen: 010 – 270 99 00.

Geplaatst in Nieuws. Tags: . Leave a Comment »

Plaats een reactie